21.05.2020 г., 22:43 ч.  

Ела 

  Поезия » Любовна
967 1 1

Ела, любов.

Ела да ти разкажа,

как луната спи във тишина,

и колко тъмни са звездите,

колко черна е нощта,

как пагубна била е самотата,

когато надалеч си  ти! 

© Samanta S. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??