25 oct 2007, 10:00

ЕЛА 

  Poesía » De amor
724 0 5

Ела при мен и прегърни ме,

с целувка нежна запали ме,

изгори душата ми сега,

обичай ме...

не искам пак да съм сама!

 

Ела при мен и прегърни ме,

с любов безумна изпълни ме,

усмихни се прелестно в нощта,

обичай ме...

и никога не ме оставяй ти сама!

© Марина Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??