Ела при мен и прегърни ме,
с целувка нежна запали ме,
изгори душата ми сега,
обичай ме...
не искам пак да съм сама!
Ела при мен и прегърни ме,
с любов безумна изпълни ме,
усмихни се прелестно в нощта,
обичай ме...
и никога не ме оставяй ти сама!
© Марина Стоянова All rights reserved.