25 окт. 2007 г., 10:00

ЕЛА 

  Поэзия » Любовная
726 0 5

Ела при мен и прегърни ме,

с целувка нежна запали ме,

изгори душата ми сега,

обичай ме...

не искам пак да съм сама!

 

Ела при мен и прегърни ме,

с любов безумна изпълни ме,

усмихни се прелестно в нощта,

обичай ме...

и никога не ме оставяй ти сама!

© Марина Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??