14 jul 2019, 23:22

Ела, любов! 

  Poesía » De amor, Verso libre
447 0 0

Ела, любов, при мен ела!

Ела  и ме вземи!

Когато на Вселената се молех

да ми изпрати мъж, който да ме обича,

в съзнанието ми беше твоят лик.

И в съзнанието, и в подсъзнанието ми пак ти си...

Не ти се сърдя, не се страхувам не мога,

за мен ти си като дъжда, като извора бистър,

като утринна роса, за мене ти си светлина,

за мене ти си като топла, бистра сълза

Ще можеш ли да ме обичаш, такава каквато съм

различна  не като другите, не като всички,

но все пак просто човек...

Ще можеш ли да ме обичаш?

 

https://www.vbox7.com/play:2ca0268b

© МД Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??