14.07.2019 г., 23:22 ч.

Ела, любов! 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
444 0 0

Ела, любов, при мен ела!

Ела  и ме вземи!

Когато на Вселената се молех

да ми изпрати мъж, който да ме обича,

в съзнанието ми беше твоят лик.

И в съзнанието, и в подсъзнанието ми пак ти си...

Не ти се сърдя, не се страхувам не мога,

за мен ти си като дъжда, като извора бистър,

като утринна роса, за мене ти си светлина,

за мене ти си като топла, бистра сълза

Ще можеш ли да ме обичаш, такава каквато съм

различна  не като другите, не като всички,

но все пак просто човек...

Ще можеш ли да ме обичаш?

 

https://www.vbox7.com/play:2ca0268b

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??