Jul 14, 2019, 11:22 PM

Ела, любов! 

  Poetry » Love, Free verse
445 0 0

Ела, любов, при мен ела!

Ела  и ме вземи!

Когато на Вселената се молех

да ми изпрати мъж, който да ме обича,

в съзнанието ми беше твоят лик.

И в съзнанието, и в подсъзнанието ми пак ти си...

Не ти се сърдя, не се страхувам не мога,

за мен ти си като дъжда, като извора бистър,

като утринна роса, за мене ти си светлина,

за мене ти си като топла, бистра сълза

Ще можеш ли да ме обичаш, такава каквато съм

различна  не като другите, не като всички,

но все пак просто човек...

Ще можеш ли да ме обичаш?

 

https://www.vbox7.com/play:2ca0268b

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??