Ела при Исуса,
с любов и нежност
те кани.
Живота свой промени,
вечно негов бъди.
Неговия път следвай,
на другите служи,
на слабия ръка протегни,
подкрепа в трудност бъди.
Животът с Исуса прекрасен е.
Живот със смисъл е той.
Пречистен завинаги ставаш.
Живей с мир в покой.
Вярвам, ще ме срещне
на кръстопът, кога съм
объркана, измъчена,
чакаща нов живот.
Живот, изпълнен със сила,
бликащ извор от любов
в телесната хижа
усещам полъх нов.
Изпълва ме със сила,
дарява ми живот,
плътта ми съживява,
дарява ме с любов.
© Доми Todos los derechos reservados