20.05.2010 г., 20:32 ч.

Ела при Исуса 

  Поезия » Друга
430 0 1

Ела при Исуса,

с любов и нежност

те кани.

Живота свой промени,

вечно негов бъди.

 

Неговия път следвай,

на другите служи,

на слабия ръка протегни,

подкрепа в трудност бъди.

 

Животът с Исуса прекрасен е.

Живот със смисъл е той.

Пречистен завинаги ставаш.

Живей с мир в покой.

 

Вярвам, ще ме срещне

на кръстопът, кога съм

объркана, измъчена,

чакаща нов живот.

 

Живот, изпълнен със сила,

бликащ извор от любов

в телесната хижа

усещам полъх нов.

 

Изпълва ме със сила,

дарява ми живот,

плътта ми съживява,

дарява ме с любов.

 

© Доми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Животът с Исуса прекрасен е." В Него е истината.Поздрави за чудесния стих
Предложения
: ??:??