29 ago 2012, 20:21

Елегия 

  Poesía » Otra
605 0 1

Благодаря Ти! С очите и техните сълзи

за туй, че отвори вратата на бездната.

И в тихия хлад на нощта с полусенките 

ходиш по мокрите плачещи улици,

за да стигнеш до мен и моята нощ.

 

Благодаря Ти! С ръцете и техните пръсти,

напевно галещи косата ти, мокра

от летните слънчеви паузи...

Притихнали в смях, прозрели тъгата,

твоите ангелско-дяволски устни отпиват

чашата с моите свидни сълзи…

© Криста Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ще ми се да е ревизия - а не форма на определена молитва.

    Джак
Propuestas
: ??:??