25 jun 2014, 21:15

Еньовден 

  Poesía » Otra
899 0 12

Окъпа се слънцето, изтръска водата,
напръска поля и гори.
Игриво потропна, погали цветята,
в магия всичко покри.

Надникна в очите на младо момиче -
набързо и тях позлати.
На малко дете избърса сълзите
и обич на всички дари.

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??