Jun 25, 2014, 9:15 PM

Еньовден 

  Poetry » Other
900 0 12

Окъпа се слънцето, изтръска водата,
напръска поля и гори.
Игриво потропна, погали цветята,
в магия всичко покри.

Надникна в очите на младо момиче -
набързо и тях позлати.
На малко дете избърса сълзите
и обич на всички дари.

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??