Еротичен монолог
Песен за банджо и тъпан
в си бемол мажор и терца майорна
На тез години грях ли да наричам
мераците със поглед овлажнен?
То хубаво, че крайници усещам,
че да прибавя бройка за кадем!
Дори и музата е малко дърта,
с кюлоти и увиснали гърди.
По мъжки даже, да си някак мърляв,
не може да не се поохладиш!
... Мигът на колебание отмина! –
съдбата рядко може да намигне.
Ще си представям кака Цветелина,
та белким самолета ми се вдигне!
Дано не се усети бате Бойко –
електорат, пък прави чудеса!...
Ще ме нарочат за едната бройка
и като бръмбар ще го отнеса...
То колко ми остана от мандата?! –
огризка пица „Доня Маргарита”...
Но може Дянков антимонополно
виагра да отпусне кат излишък!...
Затуй понапъни се и внимавай,
лъвът е герб на малката ни нация!
За секса „Да”, но „Не” и за белята,
с дископатия, като репутация...
© Иван Todos los derechos reservados