24.07.2013 г., 8:24 ч.

Еротичен монолог 

  Поезия » Друга
612 0 1

Еротичен монолог

Песен за банджо и тъпан

в си бемол мажор и терца майорна

 

На тез години грях ли да наричам

мераците със поглед овлажнен?

То хубаво, че крайници усещам,

че да прибавя бройка за кадем!

 

Дори и музата е малко дърта,

с кюлоти и увиснали гърди.

По мъжки даже, да си някак мърляв,

не може да не се поохладиш! 

 

... Мигът на колебание отмина! –

съдбата рядко може да намигне.

Ще си представям кака Цветелина,

та белким самолета ми се вдигне!

 

Дано не се усети бате Бойко –

електорат, пък прави чудеса!...

Ще ме нарочат за едната бройка

и като бръмбар ще го отнеса...

 

То колко ми остана от мандата?! –

огризка пица „Доня Маргарита”...

Но може Дянков антимонополно

виагра да отпусне кат излишък!...

 

Затуй понапъни се и внимавай,

лъвът е герб на малката ни нация!

За секса „Да”, но „Не” и за белята,

с дископатия, като репутация...

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??