5 oct 2012, 21:33

Еротична пролет 

  Poesía » Del paisaje
542 0 3

с дъждобран и бельо
в този пролетен дъжд...
всичко друго е просто излишно
и ветрецът е мъж,
свирва с устни веднъж,
после още веднъж...
през брезите...
Падат капки сребро,
тротоарът звъни...
Пролетта дефилира в зелено,
с дъждобран и бельо...
и пулсира любов
на ветреца из тънките вени.

© Румяна Симова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??