5.10.2012 г., 21:33 ч.

Еротична пролет 

  Поезия » Пейзажна
536 0 3

с дъждобран и бельо
в този пролетен дъжд...
всичко друго е просто излишно
и ветрецът е мъж,
свирва с устни веднъж,
после още веднъж...
през брезите...
Падат капки сребро,
тротоарът звъни...
Пролетта дефилира в зелено,
с дъждобран и бельо...
и пулсира любов
на ветреца из тънките вени.

© Румяна Симова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??