Oct 5, 2012, 9:33 PM

Еротична пролет 

  Poetry » Landscape
543 0 3

с дъждобран и бельо
в този пролетен дъжд...
всичко друго е просто излишно
и ветрецът е мъж,
свирва с устни веднъж,
после още веднъж...
през брезите...
Падат капки сребро,
тротоарът звъни...
Пролетта дефилира в зелено,
с дъждобран и бельо...
и пулсира любов
на ветреца из тънките вени.

© Румяна Симова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??