7 may 2008, 21:19

Есен 

  Poesía » Del paisaje
663 0 1
Капят листата,
те са безброй,
играят децата,
птичките отлитат в рой.

Отиват си птичките
вече от нас,
ще им кажем ний заедно:
''Довиждане, на добър час!''

© Виталия Замфирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??