May 7, 2008, 9:19 PM

Есен 

  Poetry » Landscape
662 0 1
Капят листата,
те са безброй,
играят децата,
птичките отлитат в рой.

Отиват си птичките
вече от нас,
ще им кажем ний заедно:
''Довиждане, на добър час!''

© Виталия Замфирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??