Умора есенна ли ме обзе,
или пък уморена е душата,
ден и нощ тя обич да краде,
единствено в съюз със самотата...
Виновна ли е нещо есента,
че чувства уморени ме тревожат,
че смисъла не виждам на света,
който сътворил си... Боже...
© Светла Todos los derechos reservados
Тъгата е преходно чувство.
Ще се появи отново прекрасното, слънчево настроение, Светла !
Слънчев ден ти пожелавам !