Nov 6, 2008, 7:00 PM

Eсен 

  Poetry » Other
770 0 11

Умора есенна ли ме обзе,

или пък уморена е душата,

ден и нощ тя обич да краде,

единствено в съюз със самотата...

Виновна ли е нещо есента,

че чувства уморени ме тревожат,

че смисъла не виждам на света,

който сътворил си... Боже...

 

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??