6.11.2008 г., 19:00 ч.

Eсен 

  Поезия » Друга
820 0 11

Умора есенна ли ме обзе,

или пък уморена е душата,

ден и нощ тя обич да краде,

единствено в съюз със самотата...

Виновна ли е нещо есента,

че чувства уморени ме тревожат,

че смисъла не виждам на света,

който сътворил си... Боже...

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??