Вятърът листата гони
по тераси и балкони!
Ято врабчета лудокрили...
В гъсти храсти
са се скрили.
И от там си чуруликат
и за времето се питат?
Есен вече е дошла
в градската гора.
И деца със бузки зачервени,
румени засмени!
Тичат по ливадите,
листокилимни...
И очакват празниците зимни!
© Ангел Todos los derechos reservados