деликатна смърт
в протегнатите сухи клони
за прегръдка
и заспиване
нежността на росна паяжина
подготвена да се разкъса
при допира
с лъчите на зората
затихващ валс
на шепот и листа
разлагащи се елегантно
за сбогуване
безмълвие и залези
обагрени в оранжево
неканени
меланхолични спомени
ако приспя ума си
сред есенната тишина
дали ще се събудя
у дома?
© Есен Todos los derechos reservados