18.01.2014 г., 18:54 ч.

Есен 

  Поезия » Бели стихове
467 0 0

деликатна смърт

в протегнатите сухи клони

за прегръдка

и заспиване

 

нежността на росна паяжина

подготвена да се разкъса

при допира

с лъчите на зората

 

затихващ валс

на шепот и листа

разлагащи се елегантно

за сбогуване

 

безмълвие и залези

обагрени в оранжево

неканени

меланхолични спомени

 

ако приспя ума си

сред есенната тишина

дали ще се събудя

у дома?

© Есен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??