18 jun 2006, 1:51

Есен 

  Poesía
606 0 2
Под теб земятя е студена,
прегърната от хиляди листа.
С пълна гръд диша уморена,
с лятото сбогува се света.

И дъжд студен оплаква пак деня,
стене вятъра в свойта песен.
Заместила слънцето тежка мъгла.
Аз разбирам - настъпила е есен.

И в мен сърцето е студено.
Стене с вятъра и моята душа.
Притваря тя очи съвсем смирено.
Нека и аз в свойта есен да заспя.

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??