2 dic 2007, 17:07

Есен 

  Poesía » Filosófica
841 0 16
                        Е С Е Н

От врабци са натегнали жиците сиви.
В локвите
                ромоли.
Дишат къщите
                лениво.
Цяла нощ ще вали.
Кални пътища през полето
               пъплят едва.
Под оловото на небето
                диша трева.
Приплющяват сребърни ивици
              като стрели.
Не заспаха от радост нивите.
              Съмва се. Вали.

© Кети Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??