2 дек. 2007 г., 17:07

Есен 

  Поэзия » Философская
842 0 16
                        Е С Е Н

От врабци са натегнали жиците сиви.
В локвите
                ромоли.
Дишат къщите
                лениво.
Цяла нощ ще вали.
Кални пътища през полето
               пъплят едва.
Под оловото на небето
                диша трева.
Приплющяват сребърни ивици
              като стрели.
Не заспаха от радост нивите.
              Съмва се. Вали.

© Кети Рашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??