2.12.2007 г., 17:07 ч.

Есен 

  Поезия » Философска
840 0 16
                        Е С Е Н

От врабци са натегнали жиците сиви.
В локвите
                ромоли.
Дишат къщите
                лениво.
Цяла нощ ще вали.
Кални пътища през полето
               пъплят едва.
Под оловото на небето
                диша трева.
Приплющяват сребърни ивици
              като стрели.
Не заспаха от радост нивите.
              Съмва се. Вали.

© Кети Рашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??