29 sept 2008, 10:22

Есен е... 

  Poesía » Otra
928 0 35

 

                                На мама

 

Есен е... Сезонът ти любим.

Урожай от плодове.

А земята - приказен килим,

изтъкан от цветове.

 

Само теб те няма... Есента -

урожай от самота.

Ти си жива, мамо, в песента,

изтъкана от тъга...

 

 

                                 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??