29.09.2008 г., 10:22 ч.

Есен е... 

  Поезия » Друга
927 0 35

 

                                На мама

 

Есен е... Сезонът ти любим.

Урожай от плодове.

А земята - приказен килим,

изтъкан от цветове.

 

Само теб те няма... Есента -

урожай от самота.

Ти си жива, мамо, в песента,

изтъкана от тъга...

 

 

                                 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??