Sep 29, 2008, 10:22 AM

Есен е... 

  Poetry » Other
929 0 35

 

                                На мама

 

Есен е... Сезонът ти любим.

Урожай от плодове.

А земята - приказен килим,

изтъкан от цветове.

 

Само теб те няма... Есента -

урожай от самота.

Ти си жива, мамо, в песента,

изтъкана от тъга...

 

 

                                 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??