20 mar 2012, 16:06

Есенен роман 

  Poesía » De amor
820 0 6

 

__

 

 

Твойта липса не ми дава мира.
И забързва сърцето стократно.
Все те търся, но в глухите дири -
никой път не върви наобратно.

Като черно в крилото на сврака
пазя място в бял ден - да те мисля.
Листопаден сезон ще дочакам
във романа съдбовен - прелистена.

Разхвърча се до край епилогът.
По перото - начало предишно.
Мълчаливо си казах "ще мога".
И го хванах... за да те допиша...

 

---

 

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??