6 oct 2010, 12:31

Есенна броеница 

  Poesía » Para niños
1108 0 8

 

 

Лястовича броеница

подредила се на жица.

Весело си тананика

и сестрици още вика:

 - Хей, сестрици черно-бели,

гдето да сте окъснели,

скоро тука долетете

и до нас се подредете!

Почна да заесенява

и навън да захладнява.

Време вече е оттук

да отлитаме на юг!

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??