6 окт. 2010 г., 12:31

Есенна броеница 

  Поэзия » Для детей
1105 0 8

 

 

Лястовича броеница

подредила се на жица.

Весело си тананика

и сестрици още вика:

 - Хей, сестрици черно-бели,

гдето да сте окъснели,

скоро тука долетете

и до нас се подредете!

Почна да заесенява

и навън да захладнява.

Време вече е оттук

да отлитаме на юг!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??