Есенна импресия...
Монотонно, монотонно
като из ведро вали,
облаци и хоризонта
са забулили в мъгли...
Плахо чашките си свиха
закъснелите цветя,
птиците се изпокриха
да избягат от дъжда...
Ветрове завиха първи
с есеннияг листопад,
под небето от чадъри
в унес хората вървят...
... А остава неразбрана
Есенната яснота:
-да си тръгнеш ти е рано,
-късно е за любовта!...
Коста Качев
12.10.2015.
© Коста Качев Todos los derechos reservados