Oct 12, 2015, 11:05 AM  

Есенна импресия... 

  Poetry » Landscape
392 0 3



Есенна импресия...

 

Монотонно, монотонно

като из ведро вали,

облаци и хоризонта

са забулили в мъгли...

 

Плахо чашките си свиха

закъснелите цветя,

птиците се изпокриха

да избягат от дъжда...

 

Ветрове  завиха първи

с есеннияг листопад,

под небето от чадъри

в унес хората вървят...

 

... А остава неразбрана

Есенната яснота:

-да си тръгнеш ти е рано,

-късно е за любовта!...

 

Коста Качев

12.10.2015.

© Коста Качев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Есента като констатация...
  • Финалът препраща към есента в човешкия живот.
    Затова натъжава. Но това е факт, пред който не можем да затворим очи...
  • Mмммм..., - браво..., и финалът докосва...!!!
    Есенна импресия...!!!
Random works
: ??:??