Можеше да бъде друга
тази златна, златна есен,
топла, слънчева и дълга,
с циганското лято в пулса си,
с топлото море и вятъра -
южен, нежен и обгръщащ,
с чайките прелитащи и гларуси,
будещи ме в утринта със песен,
със листата разноцветни,
под обувките ми тихо шепнещи,
със последните цветя разлистени
на балкона на дома ми.
Можеше да е по-хубава,
ако беше тук, до мене...
© Генка Todos los derechos reservados
Дано да си добре през пролетта
и липсата ти да е по щастливи поводи...
Дано приятелко да си добре ...Сега...
Удоволствие е и този стих...Благодаря ти...