Oct 14, 2008, 9:21 AM

Есенно 

  Poetry » Love
596 0 11
 

Можеше да бъде друга

тази златна, златна есен,

топла, слънчева и дълга,

с циганското лято в пулса си,

с топлото море и вятъра -

южен, нежен и обгръщащ,

с чайките прелитащи и гларуси,

будещи ме в утринта със песен,

със листата разноцветни,

под обувките ми тихо шепнещи,

със последните цветя разлистени

на балкона на дома ми.

 

Можеше да е по-хубава,

ако беше тук, до мене...

 

© Генка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??