Остана пролетта назад
и лятото горещо тръгва вече,
коси полюшва златни есента
и тъй красива е, омайна и богата.
Да дойде зимата е рано, тя не чува,
защото свита на кълбо сънува
как есента, развила свойта златна прежда
по пътя златен те повежда!
© Милена Todos los derechos reservados
за хубавият стих.Браво,Мимче!Поздрави!