27.10.2008 г., 13:59 ч.

Есенно 

  Поезия » Пейзажна
775 0 4

Остана пролетта назад

и лятото горещо тръгва вече,

коси полюшва златни есента

и тъй красива е, омайна и богата.

 

Да дойде зимата е рано, тя не чува,

защото свита на кълбо сънува

как есента, развила свойта златна прежда

по пътя златен те повежда!

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??