16 dic 2015, 7:42

Есента се гòтви... 

  Poesía » Filosófica
405 0 0

Есента се гòтви за сбогỳвка
и очѝ към зимата отправя!
И навред целувка след целувка
звънко да раздава - не престава!

 

Повъзд`ъхва есента тъжовно,
урожàйнопѝщно наспорѝла...
Èсенко, при тебе е върховно! -
Златоцвèтът ти сърца окрѝля!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??