16.12.2015 г., 7:42 ч.

Есента се гòтви... 

  Поезия » Философска
411 0 0

Есента се гòтви за сбогỳвка
и очѝ към зимата отправя!
И навред целувка след целувка
звънко да раздава - не престава!

 

Повъзд`ъхва есента тъжовно,
урожàйнопѝщно наспорѝла...
Èсенко, при тебе е върховно! -
Златоцвèтът ти сърца окрѝля!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??