Dec 16, 2015, 7:42 AM

Есента се гòтви... 

  Poetry » Phylosophy
412 0 0

Есента се гòтви за сбогỳвка
и очѝ към зимата отправя!
И навред целувка след целувка
звънко да раздава - не престава!

 

Повъзд`ъхва есента тъжовно,
урожàйнопѝщно наспорѝла...
Èсенко, при тебе е върховно! -
Златоцвèтът ти сърца окрѝля!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??