14 jun 2013, 23:17

Естество 

  Poesía » De amor
429 0 1

Намирам се във слънчев лъч, водата,
във всичко живо, въздухът, земята.
Аз съм в твоята усмивка, благодаря,
когато си до мен, тогава само аз горя!

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??