14 июн. 2013 г., 23:17

Естество 

  Поэзия » Любовная
427 0 1

Намирам се във слънчев лъч, водата,
във всичко живо, въздухът, земята.
Аз съм в твоята усмивка, благодаря,
когато си до мен, тогава само аз горя!

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??