Jun 14, 2013, 11:17 PM

Естество 

  Poetry » Love
428 0 1

Намирам се във слънчев лъч, водата,
във всичко живо, въздухът, земята.
Аз съм в твоята усмивка, благодаря,
когато си до мен, тогава само аз горя!

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??