Ето ме, виж ме при слънцето,
там с лъчите му аз се люлея.
Чуй ме, как истински весело,
на всичко се радвам и смея.
Покани ме, танцувай с мене,
че танцувах сама с луната.
Хвани ме, и двамата с тебе,
да усетиме страст в телата.
Рисувай ме, аз съм дъгата,
направи ме цветно красива.
Напиши ме бавно с ръката,
нека бъда приказка щастлива.
Откъсни ме, аз съм цветята,
във всяко цвете ти ме търси.
Докосни ме, бавно с устата,
на един дъх ме изпивай с очи.
Пожелай ме, аз съм водата,
с капки погалвам те нежно.
Искай ме... аз съм Жената,
ще целувам тебе горещо!
© Людмила Нилсън Todos los derechos reservados