21 abr 2009, 18:49

Етюд 

  Poesía
646 0 15

 

 

Някога ще е късно.

Нека е днес и сега.

Не гледай навъсено.

Не! Не така!

Луда пролет навън е -

розов ябълков цвят...

В ласки нека осъмнем.

Изиграй непознат.

Престори се на влюбен.

Или поне опитай.

В очите ти ще се губя,

на сърцето щур ще е ритъмът...

Нежност зелена ще лумне.

Не го мисли. Ще стане.

Какво чудесно хрумване!

Освежаващ етюд. За двама.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??