Някога ще е късно.
Нека е днес и сега.
Не гледай навъсено.
Не! Не така!
Луда пролет навън е -
розов ябълков цвят...
В ласки нека осъмнем.
Изиграй непознат.
Престори се на влюбен.
Или поне опитай.
В очите ти ще се губя,
на сърцето щур ще е ритъмът...
Нежност зелена ще лумне.
Не го мисли. Ще стане.
Какво чудесно хрумване!
Освежаващ етюд. За двама.
© Иванка Гичева All rights reserved.